CATEGORII PRODUSE

Scule si unelte
Pret redus! Bagheta silicon 11mm*30cm Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Bagheta silicon 11mm*30cm

10085

Nou

Limited Special Offer! Expires in:
1,26 lei
1,40 lei
-10%

Bagheta silicon este recomandata pentru pistol de lipit si este caracterizata de putere mare de lipire, asigurand o lipire universala, durabila si curata. Acesta lipeste o multitudine de materiale, avand aderenta mare pe aproape orice material. Adezivul este ideal pentru lipire hartie, lemn, plastic, sticla, materiale textile, ceramica, piele, piatra.

Adezivul fierbinte are aderenta mare pe orice material si prin intarire nu lasa loc la erori in procesul de lipire, fiind cel mai eficient mod de lipire. Lipirea se intareste imediat, iar zona lipita poate fi supusa la solicitari dupa numai 2 minute. Adezivul nu contine solventi.

Principiul de functionare

Bagheta silicon se introduce in pistolul de lipit prin partea posterioara. Pistolul de lipit genereaza o temperatura de aproximativ 200°C, sub actiunea careia adezivul este incalzit pana la topire, fiind directionat, in forma lichida, catre duza de lipire a pistolului de lipit.

Bagheta pentru lipirea la cald este utilizat in diverse domenii, atat in reparatii casnice, activitati hobby, cat si in uz profesional, fiind apreciat pentru lipire plastic, ornamente, decoratiuni, lemn, hartie, carton, reparatii diverse (jucarii), activitati creative, lipire paiete sau decoratiuni pe orice suport, decorare obiecte ceramice sau de sticla.

Informatii suplimentare

  • culoare baghete pentru lipire - transparent;

  • unitatea de livrare - 1 baton de adeziv;

  • greutate - 25 grame;

  • diamentru - 11 mm;

  • lungime - 300 mm.

5 Lucruri Superbe Facute Acasa cu Pistolul de Lipit cu Silicon

Scrieti o recenzie
Bagheta silicon 11mm*30cm

Bagheta silicon 11mm*30cm

Scrieti o recenzie

Recomandari

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: