IBO Pompa de reciculare electronica pentru centrale termice IBO MAGI 25-60/180 Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

IBO Pompa de reciculare electronica pentru centrale termice IBO MAGI 25-60/180

IBO Dambat

08104

Nou

Acest produs nu mai este in stoc

439,00 lei

Aceasta pompa de recirculare electronica MAGI 25-60/180, a fost proiectata pentru instalatiile de incalzire centrala de orice tip. Fiind foarte avansata din punct de vedere tehnologic, face parte din clasa energetica de consum verde „A”. Motorul este controlat electronic cu convertizor de frecventa integrat.

Clasa superioara de izolatie H, spune multe in privinta calitatii materialelor conponentelor interne utilizate. Acest avantaj poate sa duca la o durata de viata, mult peste medie!

Mod de functionare

Programul integrat in meniul pompei cuprinde 8 faze de lucru, din care unul Modul AUTO.

Permite ca pompa sa supravegheze timp de 24-48h sistemul de incalzire pentru a putea optimiza modul „Automat” si parametrii de lucru in vederea reducerii consumului de curent la parametrii sistemului intre 5W si 45W.

Domenii de utilizare

Se pot folosi la sistemele de incalzire murala, la cele prin pardoseala, pentru sistemele clasice cu flux constant sau variabil, dar si la recircularea apei calde menajere (ACM). Singurele conditii care trebuiesc respectate sunt ca agentul termic sa nu depaseasca pragul de +110 grade celsius. Este indicata pentru transportul de apa potabila curata sau in amestec cu agenti anti-inghet, pana la o vascozitate maxima de 50%! . „Indicele de referinta pentru cele mai eficiente pompe de recirculare este IEE ≤ 0,20.”

Au obtinut certificatul Polonez pe nume PZH (PANSTWOWY ZAKLAND HIGIENY), adica detine atestarea de la Institutul National de Igiena. Din primavara anului 2015, brandul IBO se bucura de obtinerea medaliei de argint pentru produsul cu cel mai bun raport calitate/pret din randul consumatorilor finali!

*Acest material este compus din polifenilen eter (PPE) si polipropilena (PP). Este un tehnopolimer olefinic termoplast care combina fluiditatea si rezistenta chimica ale PP cu performanta la temperaturi ridicate, duritatea de suprafata si rigiditatea PPE-ului.

Informatii tehnice

Greutate3 kg
Clasa de izolatie

Clasa H

Debit maxim

55 l/min sau 3,3 mc/h

Densitatea maxima a fluidului

50 %

Temperatura maxima a apei

+ 110 ° C

Diametre racordaj

1 ½” / 1″

Distanta intre racorduri

180 mm

Grad de protectie la umezeala

IP 42

Inaltimea maxima de refulare

6 m

Presiunea maxima din instalatie

10 bari

Putere motor (230V)

5 – 45 W

Producator

IBO Polonia

Scrieti o recenzie
IBO Pompa de reciculare electronica pentru centrale termice IBO MAGI 25-60/180

IBO Pompa de reciculare electronica pentru centrale termice IBO MAGI 25-60/180

Scrieti o recenzie
ProducatorIBO

Recomandari

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: