Prețul corect pentru fiecare obiect timp de 20 de ani.
Relații Clienti

Livrare

Livrarea produselor

Livrare prin curier rapid

Se face numai pe teritoriul Romaniei, contra cost, cu ajutorul serviciului de curierat rapid, in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra. Livrarea se va efectua pana la intrarea in bloc/curte. 

Livrarea prin Sameday se face de Luni pana Vineri, intre orele 9 – 18, si Sambata, intre orele 9 – 14.

Livrare prin flota proprie

Pentru comenzile voluminoase fizic livrarea se va efectua cu AUTO COMPANIEI Damistal pe teritoriul Romaniei.

Dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre un agent de vanzari, timpul estimat livrarii va fi intre 2-7 zile calendaristice. 

Livrarea se va efectua pana la intrarea in bloc/curte.

Ridicarea de la punctul de lucru

Produsele se pot ridica de la punctele noastre de lucru din Barlad, Husi sau Vaslui, numai dupa confirmarea comenzii de catre un agent de vanzari.

  • Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc, se face intr-un interval de 24-48 ore in functie de optiunea clientului.
  • Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.
  • Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numarul de telefon: 0753 206 629.
  • Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie, sau prin firme de curierat, gratuit sau contra cost, in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare.(Pentru alte localitati cereti detalii despre costurile de livrare).
  • Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului, si sunt insotite de FACTURA si CERTIFICAT DE GARANTIE.
  • Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor.
  • Produsele livrate prin curier sau flota proprie trebuie verificate la primirea lor. Numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.
Modifică Preferințele Cookie