ompă de reciculare electronică pentru centrale termice IBO BETA 32-80/180 Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Pompă de reciculare electronică pentru centrale termice IBO BETA 32-80/180

09166

Nou

499,00 lei

Această pompă de recirculare electronică, a fost proiectată pentru instalaţiile de încălzire centrală de orice tip. Fiind foarte avansată din punct de vedere tehnologic, face parte din clasa energetică de consum verde „A”. Motorul este controlat electronic cu convertizor de frecvenţă integrat.

Programul integrat in meniul pompei cuprinde şapte faze de lucru, din care unul (Modul AUTO) permite ca pompa să supravegheze timp de 24-72h sistemul de încalzire pentru a putea optimiza modul „Automat” şi parametrii de lucru in vederea reducerii consumului de curent la parametrii sistemului între 5W şi 60W. Se pot folosi la sistemele de încălzire murală şi la cele prin pardoseală sau pentru sistemele clasice fixe sau cu flux variabil, singurele condiţii care trebuiesc respectate sunt ca agentul termic să nu depăsească pragul de 110 grade celsius, este indicată pentru transportul de apă potabilă curată sau în amestec cu agenţi anti-îngheţ, până la o vâscozitate maximă de 30%! . „Indicele de referință pentru cele mai eficiente pompe de recirculare este IEE ≤ 0,20.”

Au obţinut certificatul Polonez pe nume PZH (PANSTWOWY ZAKLAND HIGIENY), adică deţine atestarea de la Institutul Naţional de Igienă, iar din primăvara anului 2015, brandul IBO se bucură de obţinerea medaliei de argint pentru produsul cu cel mai bun raport calitate/preţ din rândul consumatorilor finali!

*Acest material este compus din polifenilen eter (PPE) şi polipropilenă (PP) , este un tehnopolimer olefinic termoplast care combină fluiditatea şi rezistenţa chimică ale PP cu performanţa la temperaturi ridicate, duritatea de suprafaţă şi rigiditatea PPE-ului.

Informaţii tehnice

Greutate4 kg
Clasa de izolaţie

Clasa B

Debit maxim

70 l/min sau 4,2 mc/h

Densitatea maximă a fluidului

30 %

Diametre racordaj

2″ / 1 ¼”

Distanţa intre racorduri

180 mm

Grad de protecţie la umezeală

IP 44

Inălţimea maximă de refulare

8 m

Presiunea maximă din instalaţie

10 bari

Putere motor (230V)

5 – 60 W

Temperatura maximă a apei

+ 110 ° C

Producator

IBO Polonia

Scrieti o recenzie
Pompă de reciculare electronică pentru centrale termice IBO BETA 32-80/180

Pompă de reciculare electronică pentru centrale termice IBO BETA 32-80/180

Scrieti o recenzie

Recomandari