Pachet cazan Atmos DC50S - 49 kw cu Gazificare ,Termoboiler TESY 100 L Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Pachet cazan Atmos DC50S - 49 kw cu Gazificare (c50s) , cu automatizare si sursa cadou

                       ATENTIE !

  • Termenul de livrare la acest produs este de 2-7 zile.

  • Înainte de a livra comanda, veţi fi contactat telefonic pentru a confirma efectuarea comenzii şi prezenţa la adresa de livrare, în cazul în care comanda nu este confirmată de către client, produsul nu este trimis.

Mai multe detalii

Atmos

10044

Nou

15 750,00 lei

Pachet cazan ATMOS DC50S - 49KW kw contine :

-  ATMOS DC50S - 49KW

- TERMOBOILER  TESY 100L

- VAS EXPANSIUNE 50 L CU PIEDESTAL

- POMPA CIRCULATIE 32-80-180 IBO BETA 

- SUPAPA SIGURANTA 3/4  BAR

- AERISITOR AUTOMAT 1/2 

- CADOU SURSA UPS 12 V - 300W

Centrala termica pe lemne cu gazeificare Atmos DC50S


Putere centrala termica: 35-49 kW;
Randament: 80-89%;
Tip combustibil: lemn uscat;
Consum de combustibil: 13 kg/h;
Dimensiuni centrala termica: 1200 x 680 x 1245 mm (IxLxA);
Greutate: 407 kg
Producator: ATMOS
Suprafata incalzita: 420 mp

 

Centralele termice pe lemn cu gazeificare Atmos DC S sunt construite pentru a arde lemnul pe principiul gazeificarii prin generator, folosindu-se un ventilator de tiraj ce aspira gazele de ardere din cazan sau un ventilator de compresie care insufla aerul de combustie in cazan.

Corpul centralelor Atmos este format din gura de alimentare cu combustibil, prevazuta cu un suflaj de ardere cu orificiu longitudinal pentru circulatia gazelor de ardere si spatiul de ardere completa de sub ea, ce permite arderea ideala a tuturor sustrantelor combustibile, cu un randament inalt pentru o ardere ecologica. In partea de spate a corpurilor cazanelor se afla un canal vertical de gaze, prevazut in partea superioara cu o clapa de retinere.

- Oprirea automata a cazanului dupa arderea completa a combustibilului - centrala contine un termostat pentru gazele de ardere
- Ventilator de tiraj
- Randamentul cazanului mare, de la 81 la 87% - aerul primar si cel secundar sunt preincalzite la o temperatura inalta;
- Rezervor mare de combustibil - durata lunga de ardere;
- Posibilitatea de a arde bucati mari de lemn;
- Cazan fara tubulatura
- Ardere ecologica;
- Bucla de racire impotriva supraincalzirii, fara risc de deteriorare a cazanului
- Dimensiuni mici si greutate redusa;
- Calitate superioara;

Reglarea centralei termice Atmos DC S se poate efectua cu ajutorul clapetei comandate de regulatorul de tiraj de tip FR 124, care deschide sau inchide clapeta in mod automat in functie de temperatura reglata de iesire (80-90 grC), cazanul fiind dotat cu o clapeta actionata de servomotor BELIMO cu arc. La reglarea puterii trebuie procedat cu o deosebita atentie, regulator avand, in afara de reglare a randamentului, si alta functiune umportanta, de a asigura cazanul contra supraincalzirii. Prim urmare cazanul este dotat cu termostat de reglare amplasat la panoul de comanda pentru cazan, care actioneaza acest ventilator in functie de temperatura reglata la iesire. .

Cazanele sunt de asemenea dotate cu termostat de gaze de ardere, care serveste la oprirea ventilatorului de tiraj dupa arderea completa a combustibilului. Cazanul lucreaza cu un randament redus pana la 70% din randamentul nominal si fara ventilator. 

  AGREMENTE SI CERTIFICARE

   Toate cazanele ATMOS sunt certificate in laboratoare de incercari experimentale autorizate pentru tarile respective: SZÚ Brno, TÜV München - Germania, Lituania, Ucraina, Suedia SP, Polonia si Austria, Slovacia, Ungaria, conform normativelor cehe in vigoare - ČSN EN 303-5. Protejat prin brevet de inventie.

Boiler termoelectric Tesy BASE LINE 100 litri -  GCV9S 1004420 B11 TSRP

- Capacitate boiler : 100 litri

- Tensiune de alimentare : 230 V

- Putere boiler electric : 1,5 kW
- Presiune max recipient : 8 bar
- Temperatura max functionare (grC) : 80
- Timp de incalzire cu rezistenta de la 15 grC la  65  grC : 3h 53 min
- Suprafata serpentinei (m2) : 0.7
- Putere (kW) 60-80 grC : 18.8
- Montare : verticala
- Grosime izolatie boiler : 18 mm
- Dimensiuni boiler mm (IxAxL) : 930X460X440
- Diametru boiler mm : 460
- Greutate boiler : 36 kg

Boilerele Tesy Base Line au un sistem de incalzire a apei calde, economic, eficient si sigur, proiectat pentru racordarea la o centrala termica sau alt sistem similar de incalzire centrala cu circuit inchis de incalzire.
Protectie cu sticla ceramica: Boilerele TESY sunt fabricate cu o tehnologie foarte moderna de acoperire cu un strat de sticla-ceramica pe interiorul vasului. Acoperirea cu sticla ceramica asigura o protectie de durata impotriva coroziunii si garanteaza folosirea de lunga durata a boilerului.
Anod de magneziu: Anod de magneziu cu termen de viata marit cu 50%. Poate fi usor demontat si inlocuit.
Flansa: Flansa permite accesul liber la grupul electric al boilerului usurand astfel inlocuirea anodului si a elementului de incalzire.
Intrerupator rezistent la umiditate: Boilerele TESY sunt echipate cu un intrerupator rezistent la umiditate si un sistem electric fiabil garantat de certificarile de siguranta europene.
Izolatie fara CFC: Izolatie termica de inalta eficienta din poliurentan rigid de inalta densitate fara CFC, ce garanteaza o pierdere minima de caldura si economisirea de energie.
Termostat reglabil: Termostat reglabil cu patru moduri de lucru: Protectie ANTI-INGHET, Mod de VARA, Mod de IARNA, Mod ANTIBACTERIAL

Pompa de recirculare cu trei trepte de viteza, cu reglare manuala, ceea ce permite sistemului setarea parametrilor optimi (presiune si putere). Este o pompa proiectata si conceputa pentru a lucra in parametrii optimi intro deplina silentiozitate. Are certificat PZH. "Aceasta pompa de circulatie este indicata numai pentru apa potabila."

Pompa de recirculare, care este recomandata la centralele pe gaz sau lemne existente pe piata la ora actuala .

Numar produs: (ohi2580180)

Racordare teava: 1 1/2"

Inaltime de refulare: 6 / 8 / 9 m

Debit maxim: 43 / 103 / 160 l/min

Putere: (230V) 150 / 230 / 248 W

distanta intre racorduri: 180 mm

Temperatura maxima: + 110°C

Producator: IBO Polonia

UPS CENTRALE TEMICE , SURSA NEINTRERUPTIBILA CAZAN LEMNE 12 V - 300 W

Se utilizeaza pentru alimentarea in siguranta a oricarui consumator care necesita lucru in flux continuu special conceput pentru siguranta pe timp limitat a cazanelor pe combustibil solid, in cazul intreruperii curentului electric de la retea. Poate alimenta un consumator pana la 300W cu o autonomie de functionare de 3-12 ore in functie de tipul de acumulator folosit si de puterea consumatorului.

Scrieti o recenzie
Pachet cazan Atmos DC50S - 49 kw cu Gazificare (c50s) , cu automatizare si sursa cadou

Pachet cazan Atmos DC50S - 49 kw cu Gazificare (c50s) , cu automatizare si sursa cadou

                       ATENTIE !

  • Termenul de livrare la acest produs este de 2-7 zile.

  • Înainte de a livra comanda, veţi fi contactat telefonic pentru a confirma efectuarea comenzii şi prezenţa la adresa de livrare, în cazul în care comanda nu este confirmată de către client, produsul nu este trimis.

Scrieti o recenzie

Recomandari