Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-40/180 Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-40/180

09164

Nou

165,00 lei

Pompă de recirculare a apei calde, recomandată la centralele pe gaz sau lemne existente pe piaţă la ora actuală. Racordarea se face prin olandez. Este o pompă de recirculare cu trei trepte de viteză, cu reglare manuală, ceea ce permite sistemului setarea parametrilor optimi de presiune şi putere. Este o pompă proiectată şi concepută cu un singur rotor fabricat din *Noryl, pentru a lucra în parametrii optimi într-o deplină silenţiozitate, cu eficienţă energetică ridicată. 

Această pompă de recirculare este indicată pentru transportul de apă potabilă sau în amestec cu agenţi anti-îngheţ, până la o vâscozitate maximă de 10%!

Au obţinut certificatul Polonez pe nume PZH (PANSTWOWY ZAKLAND HIGIENY), adică deţine atestarea de la Institutul Naţional de Igienă, iar din primăvara anului 2015, brandul IBO se bucură de obţinerea medaliei de argint pentru produsul cu cel mai bun raport calitate/preţ din rândul consumatorilor finali!

*Acest material este compus din polifenilen eter (PPE) şi polipropilenă (PP) , este un tehnopolimer olefinic termoplast care combină fluiditatea şi rezistenţa chimică ale PP cu performanţa la temperaturi ridicate, duritatea de suprafaţă şi rigiditatea PPE-ului.

Racordare teava: 1 1/ 2″
Inaltime de refulare: 3 / 4 / 4, 5 m
Debit maxim: 18 / 36 / 48 l/ min
Putere: (230V) 38 / 53 / 72 W
distanta intre racorduri: 180 mm
Temperatura maxima: + 110°C
Producator: IBO Polonia

Scrieti o recenzie
Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-40/180

Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-40/180

Scrieti o recenzie

Recomandari

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: