CATEGORII PRODUSE

Pompe recirculare
Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-60/180 Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-60/180

IBO Dambat

08098

Nou

226,00 lei

Pompa de recirculare IBO OHI 25-60/180 este o pompa care se preteaza pentru orice tip de instalatie, fie de incalzire sau racire, se poate monta pentru a recircula apa calda produsa de centralele pe gaz natural, cazanele care functioneaza cu lemne, dar si cele mai evoluate modele de centrale termice pe peleti.

Racordarea la instalatie se face prin olandez cu diametrul de 1 1/2″, pentru teava de 1″, distanta intre olandezi este una standard si anume 180mm.

Este o pompa de recirculare clasica, cu posibilitatea de a seta una din cele 3 trepte de viteza, in functie de necesitatile fiecarui sistem de incalzire in parte. Rotorul este fabricat din *Noryl, corpul pompei este din fonta cenusie de densitate mare, agentul termic poate fi combinat cu antigel in concentratie de maxim 30% si nu trebuie sa contina impuritati in suspensie, uleiuri sau alte substante care ar putea pune in pericol garniturile de etansare ale pompei.

Au obtinut de la Institutul National de Igiena, certificatul Polonez pe nume PZH (PANSTWOWY ZAKLAND HIGIENY), iar din primavara anului 2015, brandul IBO se bucura de obtinerea medaliei de argint pentru produsul cu cel mai bun raport calitate/pret din randul consumatorilor finali!

*Acest material este compus din polifenilen eter (PPE) si polipropilena (PP) , este un tehnopolimer olefinic termoplast care combina fluiditatea si rezistenta chimica ale PP cu performanta la temperaturi ridicate, duritatea de suprafata si rigiditatea PPE-ului.

Informatii tehnice:

Greutate2 kg
Clasa de izolatie

Clasa B

Debit maxim

55 l/min sau 3,3 mc/h

Diametre racordaj

1 ½” / 1″

Distanta intre racorduri

180 mm

Densitatea maxima a fluidului

30 %

Inaltimea maxima de refulare

3 / 5 / 6 m

Putere motor (230V)

46 / 67 / 93W

Temperatura maxima a apei

+ 110 ° C

Producator

IBO Polonia

Scrieti o recenzie
Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-60/180

Pompa de recirculare pentru centrale termice IBO OHI 25-60/180

Scrieti o recenzie

Recomandari

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: