CATEGORII PRODUSE

Pompe submersibile
Pret redus! Pompa sumersibila apa curata 12 v,120 w Hmax 18m Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Pompa submersibila apa curata 12 v,120 w Hmax 18m

QAL - Hidro

07095

Nou

Limited Special Offer! Expires in:
120,83 lei
137,00 lei
-11.8%

Pompa submersibila  12V dc mini pompa de apa formata din motor si pompa, motorul este format din rotor, lagare si baza. Corpul pompei include rotorul, corpul pompei, racordurile, rulmentul și etanșarea mecanică. 

** Caracteristica
Acesta pompa  este echipata cu un electromotor din oțel inoxidabil, echipat cu un dispozitiv electric de protecție perfect și etanșă impermeabilă. Este economie de energie și are o capacitate mare și anti-coroziune.Această pompă portabilă este ușoară și durabilă.

VOLTAJ   -12 V
PUTERE - 120 W
Cap.Max. - 8 
m³ 
Diametrul exterior - 1 '' / 25mm
Max.Head  -8 m


1. Înainte de a utiliza pompa, verificați dacă tensiunea de alimentare confirmă cu plăcuța de identificare. 
2. În timpul conectării firelor, vă rugăm să aveți grijă ca firul roșu să fie conectat cu polul pozitiv (+), celălalt fir să fie conectat cu polul negativ (-). 
3. Nu mențineți motorul pompei la ralanti mai mult de 1 minut, ceea ce poate duce la deteriorarea garniturii de etanșare a uleiului. 
4. Nu trageți de cablu când introduceți sau trageți pompa în apă. 
5. Înainte de a începe pomparea sau utilizarea pompei, nu uitați să puneți pompa în apă în prealabil. 
6. Dacă sursa de apă are sedimente și altele, puneți pompa într-un coș  sau alt echipament anti-poluare pentru a preveni blocarea.
7. După ce utilizați sau nu utilizați pompa,  nu este adecvată pentru a fi scufundată în apă pentru o perioadă lungă de timp, prin urmare vă rugăm să scoateți pompa în locaș ventilat și uscat. 
8. Dacă capul este prea mic, verificați dacă firul de legătură este prea lung sau dacă firul este mai mic decât firul de cablu al pompei. Deschideți plasa de fund pentru a verifica dacă rotorul este blocat sau nu, sau dacă alimentarea nu este suficientă.

Scrieti o recenzie
Pompa submersibila apa curata 12 v,120 w Hmax 18m

Pompa submersibila apa curata 12 v,120 w Hmax 18m

Scrieti o recenzie

Recomandari