Pompa submersibila ape murdare QAL WQ6-1,5 KW 380 V Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Pompa WQ6-1,5 KW 380 V , H 22 M , Debit 360 L/min , submersibila ape murdare

QAL - Hidro

06660

Nou

690,00 lei

Pompa QAL  WQ6-1,5 KW  este destinata beneficiarilor care au nevoie de o pompa puternica si de andurata, durabila, menita sa lucreze in conditii grele. Sunt proiectate pentru a transporta apa curata si cea murdara, cu particule in suspensie, chiar si nisip.

Acest model este fabricat integral din fonta cenusie de mare densitate, rotorul este de tip VORTEX, puternic, din otel inoxidabil, lucru care ii confera pompeiQAL  WQ6-1,5 KW  o durata de viata indelungata.  Motorul are protectie la suprasarcina integrat in bobinaj. Pompa vine din fabrica cu 2 posibilitati de racordaj, una pentru racordarea facila a unui furtun, direct pe racordul tip „bradut”. Cealalta metoda este foarte simpla, se desfileteaza racordul bradut, iar in orificiul filetat ramas se poate monta dirent, un racord de compresiune pentru teava de PEHD.

Pompa QAL  WQ6-1,5 KW  este destinata in special clientilor din industria de constructii, din subsoluri si fundatii inundate, pentru pomparea apei din lacuri, iazuri, rauri, dar si din fosele septice catre sistemul de canalizare public sau inspre statiile de pompare intermediare.

Recomandari:
– continutul de particule solide din apa sa nu depaseasca procentul de 10% din totalul de lichid pompat.
– timpul de functionare continua maxima, este de 3 ore.
– adancimea minima de imersiune in lucru, este de 25 cm.

Scrieti o recenzie
Pompa WQ6-1,5 KW 380 V , H 22 M , Debit 360 L/min , submersibila ape murdare

Pompa WQ6-1,5 KW 380 V , H 22 M , Debit 360 L/min , submersibila ape murdare

Scrieti o recenzie

Recomandari