CATEGORII PRODUSE

Sisteme Solare Complete Si Colectoare Heat-Pipe
Pret redus! SISTEM SOLAR APA CALDA 120L COLECTOR 15 TUBURI, BOILER 120L 2S, GRUP POMPARE PANOU SOLAR Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

SISTEM SOLAR APA CALDA 120L COLECTOR 15 TUBURI, BOILER 120L 2S, GRUP POMPARE PANOU SOLAR

  • Termenul de livrare la acest produs este de 2-7 zile.

  • Înainte de a livra comanda, veţi fi contactat telefonic pentru a confirma efectuarea comenzii şi prezenţa la adresa de livrare, în cazul în care comanda nu este confirmată de către client, produsul nu este trimis.

Mai multe detalii

INSTECH

11563

Nou

Acest produs nu mai este in stoc

Limited Special Offer! Expires in:
6 127,50 lei
6 450,00 lei
-5%

SISTEM SOLAR PRESURIZAT APA CALDA 3-4 PERSOANE INCLUDE:

- Colector solar cu 15 tuburi vidate heat-pipe/Ø 24MM

- Boiler ELDOM 120 litri cu 2 serpentine

- Grup pompare panou solar (pompa 25-60/180 OHI PRO IBO)

Vas de expansiune solar 18 litri

- Controler solar SR 208 C - 3 senzori

- Antigel solar 10L

- Aerisitor solar 180°C

1. Colector solar INSTECH 58/1800/Ø 24 cu 15 tuburi vidate heat-pipe. Heat-Pipe cu temperatura de inghet -50 gr. C si temperatura de pornire de +10 gr.

Rampa colectoare din spuma poliuretanica ignifuga, rigida, cu densitate de 50 kg/mc. Garantie producator 2 ani, durata de viata de peste 10 de ani!

2. Suport fixare colector solar pe acoperis, este necesar sa se specifice tipul de acoperis pe care urmeaza sa se faca montajul colectorului solar: tabla ondulata, tabla galvanizata plana, carton, carton imitatie de tigla, tigla ceramica etc. !!

Atentie - pentru montajul colectorului solar pe suprafata plana, la sol sau pe terase, este necesara achizitionarea unui suport special pentru suprafata plana!!

3. Controler solar SR 208 C - 3 senzori Automatizarea solara comanda pompa solara din grupul de pompare.

Dotat cu 3 senzori pentru temperatura de la colectorul solar si temperatura din boiler.

Microprocesor pentru monitorizarea si controlul colectorului solar, boilerului si pompei de recirculatie.

4. Grup de pompare dotat cu robinet de umplere, supapa de sens, manometru, termometru si pompa solara 25-60. Grup de siguranta cu robinet de umplere sau golire si manometru. Robinet sferic de izolare cu termometru si supapa de sens.

5. Vas de expansiune solar Volum: 18 litri Presiune maxima de lucru: 10 bar presiune aer preincarcata: 2.5 bar

6. Antigel solar preparat 10L

Antigel propilenic aditivat termodinamic pentru instalatii cu panouri solare Volum: 10 litri Temperatura de lucru: min. -28 gr. C,  max. +180 gr. Principiu de functionare: Colectorul solar este realizat din tuburi vidate individuale şi functioneaza pe principiul tuburilor termice vaporizare-condensare, ceea ce confera captatorului solar o stabilitate ridicata. Tuburile vidate capteaza energia radiata de soare si o transforma in energie termica, incalzind heat-pipe-urile.

Caldura este transmisa in capatul superior al heat-pipe-ului, care este introdus in rampa de colectare. Agentul termic din boiler se incalzeste si transfera caldura catre schimbatorul de caldura de tip serpentina, care se afla in interiorul sau. Apa rece intra in serpentina, preia caldura si poate fi folosita ca apa calda menajera.

Caracteristici:Panou solar presurizat pentru preparare apa calda menajera si aport incalzire. Optimizat pentru a functiona tot timpul anului.Prezinta rezistenta la grindina pana la 30 mm si rezistenta la vant pana la 200 km/h. Tuburile vidate triplustrat Cu/SS-N/Al functioneaza independent. Deteriorarea unui tub vidat nu determina nefunctionarea sistemului solar ci doar reducerea capacitatii de absorbtie si incalzire. Panoul solar termic poate fi montat pe orice tip de acoperis inclinat sau pe orice suprafata plana.

7. Aerisitor solar automat 

 Aerisitor automat pentru instalatii cu panouri solare de incalzire apa calda menajera si locuinte.
 Caracterisitici:
-racord exterior: 1/2"
-material: alama
-temperatura maxima de functionare: 180°C
-asigura evacuarea automata a aerului din instalatiile solare si termice
-se monteaza in punctul cel mai inalt conform proiectului.

8. Caracteristici generale boiler ELDOM 120L 2S 

In cazul in care iti doresti un boiler cu 2 serpentine ieftin si bun, vei face o alegere inspirata prin achizitionarea produsului de la Eldom. Acesta are o capacitate de 120 de litri, iar avantajul major este ca utilizeaza trei surse de incalzire, datorita prezentei celor doua serpentine.

Astfel, cea superioara vine montata la o centrala termica, insa o poti face si la un termosemineu sau un termofocar, iar cea inferioara poate fi conectata la o pompa de caldura sau la un panou solar. In plus, avand posibilitatea de a realiza o combinatie adecvata intre aceste moduri de incalzire, in functie de sezonul de afara, vei reusi sa faci economii semnificative. Mai mult, produsul are o putere de 30 W, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica B.

Totodata, itemul este echipat cu o rezistenta electrica de 3000W, pe care o poti utiliza in cazul in  care activitatea solara este una prea scazuta pentru a putea utiliza panoul. Eficienta boilerului mixt este data si de izolatia etansa, facuta din spuma poliuretanica, care are o grosime de 32 mm si care se va asigura ca nu vor exista pierderi de caldura. Este rezistenta, intrucat rezervorul este emailat cu zirconiu durabil, iar de siguranta acestuia se ocupa cele doua protectoare cu magneziu,  care vor lupta impotriva coroziunii.

Trebuie montat in pozitie verticala, insa vei avea nevoie de ajutor, intrucat cantareste 51, 5 kg. Totodata, are dimensiuni medii, avand inaltimea de 1160 mm, latimea de 460 mm si inaltimea de 460 mm.  Persoanele interesate de acest model se vor bucura sa afle ca acesta ofera un raport foarte satisfacator, in ceea ce priveste oferta de pret si calitatea oferita, iar termenul de garantie este de 24 de luni.

Scrieti o recenzie
SISTEM SOLAR APA CALDA 120L COLECTOR 15 TUBURI, BOILER 120L 2S, GRUP POMPARE PANOU SOLAR

SISTEM SOLAR APA CALDA 120L COLECTOR 15 TUBURI, BOILER 120L 2S, GRUP POMPARE PANOU SOLAR

  • Termenul de livrare la acest produs este de 2-7 zile.

  • Înainte de a livra comanda, veţi fi contactat telefonic pentru a confirma efectuarea comenzii şi prezenţa la adresa de livrare, în cazul în care comanda nu este confirmată de către client, produsul nu este trimis.

Scrieti o recenzie

Recomandari

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: