CATEGORII PRODUSE

Accesorii Instalatii
Supapa siguranta 1/2*6 bar Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Supapa siguranta 1/2*6 bar

QAL - Hidro

02514

Nou

26,80 lei

Supapa de siguranta compacta MSV 1/2”- 6 bari Watts Industries Italia Garantie 2 ani

Supapa de siguranta cu membrana face parte dintre dispozitivele de siguranta pentru instalatiile alimentate cu apa sau cu amestecuri de apa cum ar fi lichide vectori.

Presiunea de evacuare a supapei este etalonata in fabric si nici o modificare a etalonarii nu este posibila fara ruperea sigiliului de pe maner, care indica valorile de etalonare si marca certificarii.

Instructiuni pentru montare

Supapa de siguranta poate fi instalata intr-un punct de temperatura minima, in cel mai inalt punct sau in legatura cu iesirea generatorului de caldura sau a dispozitivului de acumulare, respectand sensul fluxului indicat de sageata. Conducta de racordare la intrarea supapei de siguranta trebuie sa fie astfel fabricata incat sa nu permita acumularea murdariei si a deseurilor, trebuie sa aiba o lungime mai mica de 1 m, nu trebuie sa prezinte nici o restrictie a sectiunii, nu este permisa instalarea de dispozitive de strangulare a conductei.

Conducta de evacuare trebuie sa aiba aceeasi marime ca si stutul de evacuare al supapei, nu trebuie sa fie mai lunga de 2 metri, nu trebuie sa prezinte mai mult de doua curbe, pentru a nu permite acumularea condensului si inghetarea acestuia.

Capatul conductei trebuie sa fie astfel prevazut incat evacuarea sa fie vizibila si sa nu provoace pagube. Functionarea supapei de siguranta trebuie sa fie controlata anual de catre personal calificat: manerul trebuie actionat provocand o evacuare manuala pentru curatarea locasului de etansare.

Supape de siguranta compacte destinate sistemelor de incalzire inchise

Supapele de siguranta sunt pre-setate (tarate) si sigilate din fabrica

Presiune de refulare supapa de siguranta  - 6 bari

Dimensiune supapa de siguranta               - 1/2"

Modul de prindere : interior-exterior (i-e)

Membrana rezistenta la caldura si imbatranire

Maner din rasina rezistenta la soc

Producator : Watts Industries, fabricat in Italia

Scrieti o recenzie
Supapa siguranta 1/2*6 bar

Supapa siguranta 1/2*6 bar

Scrieti o recenzie

Recomandari

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: