Vas expansiune 50 L IBO Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Vas expansiune 50 L orizontal IBO

09580

Nou

219,00 lei

DESCRIERE :

Rezervoare orizontale cu diafragmă tip 50 pentru stocarea apei în sistemele de alimentare cu apă. Vasele cu diafragmă IBO sunt destinate stabilizării presiunii apei și creșterii volumul activ al instalației de apeducte. Utilizare cu pompele cu parametri corespunzători parametrilor rezervorului. Rezervoarele au fost fabricate din oțel carbon gros și acoperite cu un lac anticoroziv special. În interiorul rezervoarelor se află diafragme de cauciuc EPDM care formează o membrană între apa aflată în interior și mantaua exterioară a rezervorului. Între membrană și carcasa rezervorului se află aerul comprimat care sub presiune eliberează apă din rezervor. Utilizând rezervoarele în seturi de hidrofoare, este posibil să se limiteze numărul de porniri ale pompei într-o perioadă de timp dată, ceea ce influențează favorabil durata de viață a întregii instalații. În plus, modelele de rezervoare tip 50 și tip 100 sunt disponibile în versiuni cu manometru încorporat. Volumul de apă care se află în interior, reprezintă diferența dintre volumul carcasei și volumul de aer aflat în jurul membranei.

Rezervoarele au fost echipate cu o supapă specială pentru pomparea suplimentară sau evacuarea aerului din rezervor - un ventil identic cu cel de la roțile auto, situat în spatele rezervorului, sub capac.

Vasele cu diafragmă IBO sunt dispozitive sub presiune care îndeplinesc cerințele Directivei 2014/68/UE.

APLICAȚIE:

În combinație cu pompele de suprafață sau cele submersibile, acestea formează seturi de hidrofoare destinate furnizării apei la parcele de agrement, case individuale și multifamiliale, gospodării agricole și întreprinderi, din captări proprii.
SPECIFICAȚII:
  • Presiune maxima de lucru testata PT : 8 bari. 
  • Presiunea preliminara : 1,7 +/- 10%
  • Volum : 50 L
  • Temperatura de lucru : 0 – 60 °C
  • Dimensiune : D 370mm / H 525mm
  • Racordare teava: 1"
  • Producator: IBO Polonia
Scrieti o recenzie
Vas expansiune 50 L orizontal IBO

Vas expansiune 50 L orizontal IBO

Scrieti o recenzie

Recomandari

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: