CATEGORII PRODUSE

Vase De Expansiune
Pret redus! Vas expansiune 80 L IBO Afiseaza mai mare

Adauga la lista de dorinte

Vas expansiune orizontal 80 L INOX IBO

09804

Nou

Limited Special Offer! Expires in:
1 188,00 lei
1 320,00 lei
-10%

DESCRIERE :

Rezervoare orizontale cu diafragmă (membrana) fabricate din oțel inox AISI303 tip 80l pentru stocarea apei în sistemele de alimentare cu apă. Atât mantaua rezervorului cât și flanșă sunt fabricate din oțel inox. Vasele cu diafragmă (membrana) IBO sunt destinate stabilizării presiunii apei și creșterii volumul activ al instalației de apeducte. Utilizare cu pompele cu parametri corespunzători parametrilor rezervorului. Versiunea din oțel inoxidabil permite montarea rezervorului în puțuri și încăperi umede fără riscul coroziunii accelerate. În interiorul rezervoarelor se află diafragme de cauciuc EPDM care formează o perna de aer între apa aflată în interior și mantaua exterioară a rezervorului. Între membrană și carcasa rezervorului se află aerul comprimat care sub presiune eliberează apă din rezervor. Utilizând rezervoarele în seturi de hidrofoare, este posibil să se limiteze numărul de porniri ale pompei într-o perioadă de timp dată, ceea ce influențează favorabil durata de viață a întregii instalații. În plus, modelele de rezervoare tip 50 și tip 100 sunt disponibile în versiuni cu manometru încorporat. Volumul de apă care se află în interior, reprezintă diferența dintre volumul carcasei și volumul de aer aflat în jurul membranei.

Rezervoarele au fost echipate cu o supapă specială pentru pomparea suplimentară sau evacuarea aerului din rezervor - un ventil identic cu cel auto, fiind situat în spatele rezervorului, sub capac.

Vasele cu diafragmă IBO sunt dispozitive sub presiune care îndeplinesc cerințele Directivei 2014/68/UE.

APLICAȚIE :

În combinație cu pompele de suprafață sau cele submersibile, acestea formează seturi de hidrofoare destinate furnizării apei la loturi de pământ, case individuale și multifamiliale, gospodării agricole și întreprinderi, din captări proprii.

SPECIFICAȚII :

  • Presiune maxima de lucru testata PT : 8 bari. 
  • Presiunea preliminara : 1,7 +/- 10%
  • Volum : 80 L
  • Material : INOX
  • Temperatura de lucru : 0 – 60 °C
  • Dimensiune : D 470mm / H 590mm
  • Racordare teava: 1"
  • Producator: IBO Polonia
Scrieti o recenzie
Vas expansiune orizontal 80 L INOX IBO

Vas expansiune orizontal 80 L INOX IBO

Scrieti o recenzie

Recomandari